Termál Panzió

Bemutatkozás

Hajdúnánás Hajdú- Bihar megye északi részén az M3-as autópályától néhány km-re található.

A patinás alföldi város turisztikai vonzerejét a Városi Gyógyfürdő képezi. A 67 C° -os jódos, brómos gyógyvizet elsősorban mozgásszervi, nőgyógyászati és reumatikus betegségek kezelésére használják. A szolgáltatások TB által finanszírozottak.

A Városi Gyógyfürdőhöz 350 méterre található TERMÁL PANZIÓ kellemes és családias pihenést lehetőséget nyújt a városba látogatók számára. A családi vállalkozásként működő panzió 2004-ben nyitotta meg kapuit.  Az eltelt időszak alatt kedvelt szálláshellyé vált.  Ez köszönhető a tulajdonosok üzlet politikájának is, mely szerint „magas színvonalú szolgáltatást szeretnének nyújtani mérsékelt áron”. A szállóvendégeiket közvetlen, barátságos személyzet várja, akik rugalmasan reagálnak az elvárásokra.

A kettő, három és négyágyas szobák 14 fő befogadására alkalmas. Ezek közül néhány pót ágyazható. A korszerű fürdőszobákkal, klímaberendezéssel, többcsatornás televízióval felszerelt szobák is a vendégek kényelmét szolgálják.          A tulajdonosok minden reggel finom, házias reggeliket készítenek. A ház szép kertjében filagória, kerti bútorok, grillező hely található. A zárt parkoló és Wi-fi elérés ingyenes.

Elfogadott fizető eszközök: Készpénz, Bankkártya, Szép- Kártya.                                                                                                                                          

SZÉP kártya elfogadóhely

 
 
 
 
 

facebook

Kapcsolat

4080 Hajdúnánás, Kéky Lajos út 11
Telefon: 06/52 351 237
Mobil: 06 30 871 5771
E-mail: termalpanzio@nanaskabel.hu

Kérje ajánlatunkat!

Back to top